Maatwerkhuis

Persoonlijke kopersbegeleider

Om ervoor te zorgen dat al uw wensen tijdens de bouw goed verwerkt worden, is de kopersbegeleider voor u het aanspreekpunt van de aannemer. Na aankoop van de woning wordt u uitgenodigd voor een gesprek. Uw begeleider verwerkt het gekozen meer- en minderwerk en uw individuele woonwensen.


Keuze van uw keuken

Een keuken is niet in de koopsom van de woning inbegrepen. Je hebt daarmee de vrijheid om bij een keukenshowroom naar keuze een keuken te laten ontwerpen en leveren. De basisaansluitingen voor de keuken zijn uiteraard aanwezig en worden conform de verkooptekeningen aangebracht.


Keuze van sanitair en tegels

De badkamer en het toilet worden voorzien van grote tegels en hoogwaardig sanitair. Omdat smaken verschillen is voor het sanitair en tegelwerk een project-badkamershowroom geselecteerd. Zij hebben een breed assortiment waarmee u de badkamer en het toilet geheel naar eigen wens kunt inrichten. Na contractering nemen zij contact met u op voor een afspraak om uw wensen te bespreken. Kiest u liever voor een andere leverancier? Dat is geen probleem. Ook dan zorgen wij er graag voor dat de benodigde aansluitpunten bij de oplevering van uw huis op de juiste plaats zijn aangebracht.


Officiële papieren

Zodra alle ontbindende- en opschortende voorwaarden uit de koop- en aannemingsovereenkomst zijn vervuld, wordt u uitgenodigd om naar de notaris te gaan. Bij de notaris wordt de koopovereenkomst omgezet in een leveringsakte en bent u na ondertekening officieel eigenaar van de grond. Tevens wordt nu het gronddeel volgens de koopovereenkomst vanuit de hypotheek betaald. Daarna zal er op korte termijn worden gestart met de bouw van uw huis.


Uw huis in aanbouw bekijken

Tijdens de bouw wordt u een aantal keer uitgenodigd om op de bouwplaats te komen kijken hoe ver de aannemer is met de bouw van uw huis. U kunt dan ook leveranciers meenemen, zodat zij alles ter plaatse kunnen inmeten. Zo krijgen de gordijnen de juiste maat en past de keuken precies zoals u hem bedacht heeft.


Stap 1 van de oplevering

De oplevering van het huis gebeurt in twee stappen. Ongeveer twee weken voor de officiële oplevering nodigt de aannemer u uit voor de eerste beoordeling. Bij deze beoordeling wordt samen met u bekeken of uw huis technisch en kwalitatief  in orde is.


Stap 2 van de oplevering

Bij de definitieve oplevering bekijkt u kritisch of uw huis naar uw wens is. Dit kunt u samen met een expert van Vereniging Eigen Huis (VEH) doen. Wij staan achter de kwaliteit van onze huizen, daarom kunt u de kosten voor deze adviseur bij ons declareren door middel van het declaratieformulier VEH welke in uw kopersmap zit. Aan het einde van de oplevering ontvangt u de sleutels van uw nieuwe huis.


Planning

Voor dit woningbouwproject is een bestemmingsplanwijziging nodig. Dit bestemmingsplan is nog in procedure. Zodra het vigerende bestemmingsplan beschikbaar is zullen wij de planning gaan communiceren.


Woningborg

De woningen worden verkocht onder de Woningborg Garantie- en waarborgregeling. Nadere informatie over deze garantie kunt u vinden op hun website: www.woningborggroep.nl